Tuesday, September 10, 2013

Anugerah Planet Muzik 2013: Hafiz Zainal (Social Media Nova (Youtubers)) -Malaysian


Assalamualaikum and hai to my beloved followers! haha ..so today I wanna talk about my facebook friend,HafizZainal,alaa~ yang selalu cover lagu kat youtube tu~ that's why Hafiz bertanding untuk 'Social Media Nova (Youtubers). If u wanna watch all his videos,feel free to click here (Hafiz's YT channel)

Antara kejayaan yg hafiz peroleh adalah tempat ke-2 untuk Awakening Record,tak pasti macam mana,but it conducts by Maher Zain dow! and Hafiz dapat tempat ke-dua wei! kalau nak tau lebih lagi pasal ni,cer la search kat google,hehe respect! ;)

Ok.ok,actually entry ini adalah untuk mengajak korang to vote Hafiz! Hafiz,wakil untuk Malaysia,bertanding dgn singapore and Indonesia ! so Malaysian,lets support our local artist okey! But to Indonesian and Singaporean who think hafiz got talent n beautiful voice,vote him! hahha! ;)

Hah,ini cara-cara untuk vote Hafiz Zainal 

(1) Sign in facebook (2) Pergi ke link vote ni [https://apps.facebook.com/anugerah_planet_muzi/ ] (3) Register kat belah kanan tu [just tulis nama and email je] (4) Cari nama "hafiz zainal" dalam kategori "social media nova" (5) Lastly boleh vote utk hafiz maximum sebanyak 20 kali dengan hanya klik "VOTE" dan "LIKE"

Kalau dah habis vote 20 kali tu, boleh top up / tambah bilangan vote dengan tekan "Earn" kat belah kanan tu..

Kalau korang nak maklumat lebih detail pasal ni,korang buka la blog Hafiz,Click Here (Hafiz's Blog)
ha! senang je kan? saya dah vote ! awak bile lagi ? jom support Malaysia! 
Oh sebelum apa2,pada blogers lain tu,boleh la buat entry pasal Hafiz ni juga ye,semoga Hafiz berjaya ! 
Aamiin Ya Rab ;)

VOTE FOR HAFIZ! VOTE FOR MALAYSIA! <3
Adios people ! Good Luck Hafiz ! ;)



No comments:

Post a Comment

thanks for reading