Sunday, April 24, 2011

Fiq and Cockroaches(FiqNcockroaches)





band ni bermula seawal 02 august 2009.
diorang letak nama fiq and cockroaches sbb die nak bersama lipas LOL. =,="

ini fIQ lipas Hensem . :D hensem  x ? HAHA


Fiq adalh org kuat dalam band ni (kot) HAHA
signature fiq adalh LIPAS . =,=" fiq pilih lipas sbb  lipas tu binatang cool. (?) =.="
fiq bergerak secara  solo,
n then cockroaches ni dijadikan band iringan fiq.
lagu single fiq iaitu  "Permintaan Indah" dah selesai.  BEST!!! :D


Permintaan Indah By Fiq AND cOCKROACHES


Antara org2 yg berkerjasama dalam membuat video Permintaan Indah itu adadalh~
-Guitar-Amar habbir(Duta)
-Bass-Ardiv jauhari(Coca d monday)
-Keyboard-Edy(Coca d monday)
-Drum-Bakri(Meet uncle hussien/azlantypewritter)
Fiq and cockroaches adadlh band yg bergenre
Acoustic/Indie/Country.


 
*band ni dipengaruhi oleh  macam band-band yang meliputi
genre yg sama iaitu Nevershoutnever, serenade Bekas,Azlantypewritter, Brainsteawz,
Meet Uncle Hussain,
 


k bye korang ! : D assalamualaikum ! kalau x jawab dose, kalau jawab sayangg~  ;pp


post by ZaharinaAhmad- ;)


5 comments:

  1. blogwalking!;)

    meh singgah blog fae:

    http://fzhjmldn.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. tak knal ag band ni........tak penah dgr pon..aishhhh..........hbat gle kamu leh knal band ni...mmg pemuzik tegar la...:P

    ReplyDelete
  3. lah~ dengar lah ! band ni best kot~ ahahah ;pp

    ReplyDelete
  4. Salam.moshi moshi.visit here^^ nice blog.
    Feel free to read my new entry @ frommetoyou~
    (^____^)

    ReplyDelete
  5. For ur info, Edy (Coca D Monday) is my uncle. Hehe. Dia join dengan band DUTA jugak. So next time review pasal band DUTA yg baru bole? :D

    ReplyDelete

thanks for reading